Collactivate AB digitaliserar bevakningsbolagens brotts- och skadeförebyggande arbete!

Collactivate AB digitaliserar bevakningsbolagens brotts- och skadeförebyggande arbete!

Collactivate AB digitaliserar bevakningsbolagens brotts- och skadeförebyggande arbete!
 
Collactivate AB är techbolaget som med hjälp av smart digital teknik hjälper kommuner och fastighetsbolag effektivisera sitt brotts- och skadeförebyggande arbete, med syfte att skapa ett tryggare samhälle.
 
Från start har fokus legat på att rikta marknadsföring och försäljning direkt till dessa slutkunder, men nu tar Collactivate AB klivet till att dra igång en rikstäckande partnerverksamhet i Sverige.
 
”Det är med stolthet och glädje vi nu kan presentera Sydsec Bevakning AB som vår första partner i Sverige", säger Collactivate AB:s VD, Tomas Green.
 
Sydsec bildades 2004 och är ett välrenommerat säkerhetsföretag som levererar bevakning, fastighetsjour, larmåtgärder och en mängd andra tjänster till den privata och offentliga sektorn i Sverige.
 
Partnerskapet innebär att Sydsec Bevakning AB nu som första partner i Sverige kan erbjuda Collactivate AB:s Trygghetstjänst Digital Surveillance As A Service, till sina befintliga och blivande kunder.
 
Collactivate kommer fortsatt marknadsföra, utveckla och förvalta tjänsten, samtidigt som vi kommer stötta Sydsec och blivande partners i deras aktiva försäljning och marknadsföring.
 
”Vi ser en stor vinning i att rikta oss direkt till bevakningsbolag som Sydsec, eftersom dessa ofta har en naturlig relation till fastighetsbranschen i form av traditionella bevakningstjänster, så som exempelvis fastighetsjour, ronderande väktare, stationära väktare och områdesbevakning. Med vår moderna och smarta digitala teknik, kan nu partners som Sydsec erbjuda en ännu vassare digital tjänst, och bli än mer relevanta hos sina kunder, då de kan samla in data från kundernas objekt dygnet runt, året runt och agera omgående på avvikelser", säger partneransvarig Jonas Gregor.
 
Sydsec kan nu på ett unikt sätt tillhandahålla ny vital information om vad som sker i deras kunders fastigheter.
 
”Att addera smart digital teknik till våra nuvarande bevakningstjänster, möjliggör att vi kan vara på rätt plats vid rätt tillfälle och arbeta ännu mer proaktivt genom trygghetsskapande åtgärder. Det ger våra tjänster en helt ny bredd och relevans i den data vi levererar till våra kunder varje dag, dygnet runt", säger Bjarne Sjöbeck, VD Sydsec Bevakning AB.

Vill du veta mer om Collactivate AB:s Trygghetstjänst Digital Surveillance As A Service eller vad ett partnerskap skulle innebära för dig?

Då är du välkommen att kontakta partneransvarig, Jonas Gregor
jonas.gregor@collactivate.com
079-102 68 79
Tillbaka till blogg