Collactivate AB !

Trygghet, driftarbete och arbetsro

TRE Fokusområden

Trygghet - Sensorer och tjänstepaket skräddarsydda för att med enkelhet digitalisera och effektivisera er verksamhet.

Driftövervakning - Sensorer som ligger steget före det manuella arbetet med tillsyner av maskiner och utrymmen som helst bara ska fungera felfritt.

Smart Skola - Arbetsmiljön och hälsa för elever, lärare och skolbyggnaden.

Collactivate AB

Vårt varumärke

Det vi är mest förknippade med är vår helhetslösning. Inom Collactivate samlar vi hela plug and play tjänsten- Allt för att underlätta för dig som kund. Det ska vara enkelt, effektivt och tidsbesparande att använda oss.

Raketfarten

Någonstans i början grundades visionen om att göra information lättillgänglig gällande problem utan att kameraövervaka eller använda enbart personalresursernas information. Hur? Med att vara uppkopplad och smala in informationen ändå.

Vi är sociala och ser fram emot att ses

Vi är eldsjälar med rötter i såväl fastighet, säkerhet och utvecklingsbranschen. Vår inspirationskälla är era problem som ni ställs inför under era arbetsdagar. Förståelsen och lösningarna arbetar vi fram med minutiös omtanke till att faktiskt få en tjänst som skapar en större nytta än vad problemen kan ställa till med.

Oavsett utmaning så fortsätter vi att granska, testa och utveckla för att kunna hjälpa just din branch eller ditt företag med er effektivisering och digitalisering.

Idag hittar ni oss i Skåne, Stockholm och Åre. Vi arbetar mycket med att ses personligen men är även tillgängliga digitalt.

Hej!